Roihuvueren Käpy & Kantarelli jakaa ruokaa, juomaa, matkailua ja elämää kaupungissa ja vähän maallakin. Reseptini ovat kotikokeille, jotka eivät omista mittalusikoita ja osaavat lukea minun välillä ranskalaisilla viivoilla heittämiä reseptejä. Matkavinkkini niille, jotka jakavat puolestaan omansa minulle.

torstai 31. toukokuuta 2012

Tantsua ja lounailua - Lunchbeat Helsinki 31.5.

Discogear.
Lounasjooga is so last season! Kyllä tyylikkäin tapa nostaa hiki pintaan lounastauolla on osallistua Lunch Beat -tapahtumaan. Kolmatta kertaa Helsingissä järjestettävää keskipäivän diskoa tanssittiin taas tänään, tällä kertaa suklaatehtaanakin aikoinaan toimineissa tiloissa, joissa tätä päivää majaa pitää +Studio. Jortsujen jälkeen tanssiva lounaskansa hipsi takaisin sprvin ääreen mukaan otettava lounas kainalossa tai pyörän tarakalla.

Lunch Beat on saanut alkunsa ruotsissa ja nyt tapahtuma oli levinnyt jo viiteentoista kaupunkiin, joissa jokaisessa tanssittiin yhtäaikaa. Jokaisessa kaupungissa seurattiin tanssisalissa myös muiden tanssien menoa livenä screeniltä, jolle jokaisen kaupungin diskot streamattiin netin kautta. That's unfookin-believable, I say!

Meillä oli ihan pirun hauskaa tänään ja henkilökohtaisesti nautin superpaljon tapahtumaan osallistumisesta osana ruokatiimiä. Che-check the menu, joka syntyi Lunch Beatin ruokakonkareiden Sallan ja Kipan kera: 

Kesäinen mansikka-retiisi-quinoa savusiialla
Mehevä punajuuri-feta focaccia
Raikas vesimeloni-cantaloupe-smoothie










 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti