Roihuvueren Käpy & Kantarelli jakaa ruokaa, juomaa, matkailua ja elämää kaupungissa ja vähän maallakin. Reseptini ovat kotikokeille, jotka eivät omista mittalusikoita ja osaavat lukea minun välillä ranskalaisilla viivoilla heittämiä reseptejä. Matkavinkkini niille, jotka jakavat puolestaan omansa minulle.

torstai 28. heinäkuuta 2011

KotiLiuskat

Tässä Liuskasaaren Skiffer-ravintolan inspiroima KotiLiuska:
Roihuvuoren Liuska
Roihikan liuskaan tuli jokirapuja, avocadoa, vuohenjuustoa, mansikoita ja rucolaa. Juustoa oli kaapissa hintsusti, mutta sellaset juustolla gratinoidut pizzat ovatkin aivan hanurista. Se on niin, että juusto tulee tomaattikastikkeen päälle ja sitten vasta täytteet. Kuvan kaunottaressa on vuohenjuuston alla hieman brittiläistä cheddarraastetta.

Ja vegaanikaverille kans:

^Marinoitua munakoisoa, cashewpähkinöitä, avocadoa ja mansikoita. Uunista tultua päälle roilusti portugalilaista laatuoliiviöljyä.

Oon aina tyytyväinen pizzoihini, mutta kotiuuni on aina kotiuuni. Skifferin tunnelmaa on vaikea loihtia kotiin tämän pizzan rinnalle ja tv:stä tulevan Chuck Norris -leffan oheen olisin ehkä kuitenkin tarjonnut sittenkin pizzaa täytteillä salami, kinkku, ananas. Pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti