Roihuvueren Käpy & Kantarelli jakaa ruokaa, juomaa, matkailua ja elämää kaupungissa ja vähän maallakin. Reseptini ovat kotikokeille, jotka eivät omista mittalusikoita ja osaavat lukea minun välillä ranskalaisilla viivoilla heittämiä reseptejä. Matkavinkkini niille, jotka jakavat puolestaan omansa minulle.

torstai 28. heinäkuuta 2011

Liuskaa pöytään!

Liuskasaaressa järjestetään tänä kesänä mainiota Club Cabin tapahtumaa Liuskasaaren Skiffer -kahvilassa. Disko soi ja suomenruotsalaaset babet ja killet juovat jäillä täytetyssä ammeessa viilennettyä Solia ja syövät pizzaa. Ja mitä pizzaa Skifferin keittiössä väännetään!! Club Cabin on joka keskiviikko, mutta pizzaa saa aina ravintolan ollessa auki.



Me syötiin eilen Kallen suosituksesta Surf & Turf, täydellisen rapea liuskeen mallinen piddingi chorizomakkaralla ja jokiravuilla. Erityinen Roihuvuoren Oravamerkki ehkä kaupungin parhaasta tomaattikastikkeesta.



Seuraavaksi kokeilen Skifferin saarintolaispizzaa, jossa on mm. fenkolia ja savumuikkuja.
Mutta koska ilma on huono, tänään väännän Roihuvuoren Liuskepizzaa kotona, siitä lisää myöhemmin.

Saareen pääsee veneellä, joka lähtee Caruselin ja Kompassin välissä sijaitsevalta laiturilta. Ota mukaan aurinkolasit ja joku kuuma huulipuna.

Ravintola Skifferin pizzamenu
Club Cabin Facebook -sivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti